Hann hem innan det börja regna!


När man ser den här bilden tror man ju inte att det skulle börja regna lite senare på förmiddan. Fotot är taget söder ut vid en liten å som mynnar ut nere vid strandpromenaden. Så grönt allt är ännu. Det har ju inte varit så kallt trots att det regnat en del o blåbärsriset t.ex har ju gottat sig åt tillvaron. Nästa vecka skall det enl. Nerikes Allehanda bli fint väder. Min pinne(Manneken Pis) på balkongen hänger varken ner eller upp. Den är klockren i bedömningen. Barometern behövs knappt!

Sen vände jag på kuttingen o fota norrut. Ditåt gick jag mot idrottsplatsen o första skogsrundan.. När jag har gått förbi det vita huset på en grusväg viker jag av till höger mot idrottsplatsen o sen vidare då.
                       Rundan idag gick i bra fart. Nere vid hamnen var det full fart! Där satte man upp stånd för i helgen skall det bli antikmarknad i stan! Hoppas verkligen vädret bättrar sig för nu regnar det så, ja just, det står som spön i backen. I kväll kommer jag att se på DN-galan i tv. Fara värt är att regnet hinner dit innan tävlingarna börjar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0