Mammas gosse, eller...


Ja,vad hittar man inte i lådorna! Det här kortet av undertecknad togs 1950 i Luleå på atelje Espling  Jag var tolv år ! Då hade familjen precis flyttat från Örebro. Av dom som har sett mig in live på den tiden och som jag har kontakt med är mina systrar och kompisar i Gällersta( där Farmor bodde) och deras anhöriga o nån kusin som lever ännu i trakten ! Den här väkammade gossen hade allt i huvet från Biggles, grodor, insekter, dammen, tomtar o troll, Eyravallen, Rolf o Sven-Arne, Tant Greta, tennsoldater, lekar i skogen hos farmor. Ja, mer än så av roligheter hade jag i skallen! Det är nog inte så konstig att jag hade svårt att koncentrera mig i skolan! Det var "gottebord" hela tiden, bara o ta för sig Det har jag haft lika mycket nytta av som skolan! Prata om prägling!

Det här är den siste av mina 3 hibiskusar som börjat blomma. Den är störst och är nog en 80 cm hög. Fantastiska växter! Det är massor med knoppar i  dom. I dag har jag varit och plockat en 2 liter blåbär O det är säker bara en tiondel som har mognat ännu! Finns mycket kart o halvmogna som sagt. Som vanligt frågar folk, va finns det blåbär redan!

 Hon Kalla får ochså var med på bild. Fotot blev lite suddigt men det bjuder vi på. Hon har blivit roligare o roligare. Men nåra resor får hon inte föja med på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0