Trevlig bekantskap i hamnen!


Jaa minsann! Idag gick jag min motionsrunda för första gången på ett par veckor. Naturligtvis får vi ha ett foto på mina favoriter getterna på hembyggdsgården! Inge fel på dom inte!

Nere vid strandpromenaden var det sig likt, grönt o fint. Några änder med den vita ankan i spetsen fick mat av några damer. Vädret idag var iallafall sommarlikt som synes! En fiskmåsunge? gick omkring o jagade insekter under den splittrade pilen. Jag tyckte inte den var lik dom fiskmåsungar som jag såg för några veckor sen, mindre o inte så skygg!

När jag kom ner till hamnen så stiftade jag bekantskap med denna flotte som användes som servering. Jag tyckte den såg mysig ut. Lägg märke till blomlådorna på relingen. Den skulle ligga där året runt sade damen som stod och pysslade i pentryt. Innan jag åkte bort mot Skåne låg här bara en massa bräder o stommen. Det hela gick väldigt fort att få färdigt!

 Ja, hit skall jag gå o dricka kaffe nån dag! Alla tiders!
                             När jag skriver detta har jag ochså hunnit att cykla ut i skogen o plockat blåbär. Ca 3 -4 liter. Jag satt framför ett blåbärsris som nog var mer en en halv meter högt o plocka! Stora blåbär! Det blev säkert flera deciliter bara från det riset O nu är det en hel del folk som är ute o plockar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0