På banan igen!


Märkvärdigare var det inte, på boulebanan. Förra tisdagen blev det inget för då var jag trött efter Stockholmsresans liv i "sus o dus". Det är kul o plocka fram mr Hyde ibland! All right, efter dessa djupsinnigheter koncentrerar vi oss på boulen. I bakgrunden ser ni båtarna som ligger förtöljda längs bron till Borgmästarholmen. Idag deltog jag i det förlorande laget. Tyvärr så kommer det aldrig mer än 6 o spelar o det är samma personer alltid. Så det går runt med lagmedlemmarna.
                          Just nu sitter jag o dricker en kopp grönt te och tänker lite på dagens inlägg i min blogg på Expressen. Nån gång hinner jag faktiskt före proffsjounalisterna i mina teorier. Idag kom Aftonbladets ledarskribenter "på" samma sak som jag skrivit om i ett år, minst! Sen skall jag ha lite förberedande läsning om veckans v-75. Sist blev det bara 4 rätt
                                      Hä va int mer. Apropå det just skrivna. Jag bodde ju i Luleå i tonåren på 50-talet. Tyvärr så har jag inte besökt staden sen dess. En av mina bästa kompisar hette Heikki Paanaanen o bodde inte så långt från domkyrkan.
                              Känner jag mig rätt så kommer jag att ringa honom! Har hittat honom på Eniro och han verkar bo kvar på samma ställe som när han växte upp. När jag ringer upp honom blir det på känsla, inte av "tvång" så att säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0