Vilken helg, vilket väder!


Kanonväder från det vi kom till tills vi kom hem. Kanske värmen blev kvar lite längre i Skåne dit Lars återvände. Från dr Jekyl till mr Hyde. Ölen flöda, cigaretterna glödde o spel o dobbel ökade även det. Men lugn i stormen, i dag är jag mr Jekyl igen. Alla behöver vi vara mr Hyde nån gång men för mig går gränsen vid att slå ihjäl folk! Kul hade vi i varje fall. Det enda som la sordin över stämningen var att Lars svåger rapporterades försvunnen på havet i Karibien. Men som väl var hittades ju han efter några dar relativt välbehållen. Men vilket trauma för familjen! Lars fick gå i ovisshet i 2 dagar!
Här sitter Lars till höger tillsammans med ett par som vi satt tillsammans med. Det gjorde vi även för 2 år sen. Förra året vinkade vi bara på dom. Frun är hemma o tränar travhästar på gården, mannen kör men har även ett vanligt jobb. Dom äger en avkomma efter Järvsöfax som Jan-Olof Persson för närvarande tränar. Hästen är mycket lovande och är väl inte mer än fyra år? Paret håller till i Bodenområdet och är mycket tillfreds med att Bodentravet fortfarande skall bli en året runt bana. på Solvalla var det naturligtvis hålligång! 30.000 besökare inga som floppade ut i närheten av oss men visst ölar folk mycket! O då blir dom ju så tuffa så man får hålla reda på platsen som många vill åt! Vid vårt bord satt emellanåt den kände travkusken från Gotland, Roger Malmkvist. Och som vanligt gick vårt spelande inte med nån stor förlust. I år gick det med vinst. Men för det mesta får vi pengarna tillbaks!
                        Det var ju många fina lopp men höjdarna var ju elitloppsförsöken o finalen där svenska hästar glänste. Mest glänste Torvald Palema o Åke Svanstedt som säkert vann finalen. Svanstedt hyllades verkligen av publiken. Den mannen verkar utan nerver, men under prisutdelningen så grät han av rörelse!
Ja, vilken framgång för svensk sport i helgen! Zlatan vann skytteligan i Italien, Robin Söderling vann över Nadal o Svanstedt tog hem Elitloppet. Men tro inte bara vi satt på Medborgarplatsen o hade öl i munnen o sport o dobbel i huvet.
Nädå! På fredagen tog vi tunnelbanan mot Sundbyberg(Norsborg) för vi var bjudna på mat hos Lars svåger o fru. Det blev grillat o jorgubbar på kvällen. O vin o öl. Det var ju en bra inledning på helgen. Vi var ochså ute o gick i omgivningarna. Jaa, Stockholm är fantastiskt! Det här kortet är taget mot Bromma som ligger på andra sidan sjön bakom skogsområdet. Jag tror att det tog ca tio minuter med tunnelbanan hit från Medborgarplatsen.
                                 Idag har jag förberett något annat som skall bli kul. Beställt tågbiljetter till Simrishamn. Skall åka dit i nästa månad. Beställer alltid biljetter som inte kan ångras eller betalas tillbaks vid sjukdom. Dom är mycket billigare  än de "vanliga". Man kan säga att dom är mer än femti procent billigare.! Nä, nu skall jag gå och se Federer när han förhoppningsvis går till semifinal i Paris! Nån motion ute blev det ej idag ty det kom kraftiga regnskurar i förmiddags men jag styrketränade iallafall efter uppvärmning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0