Fick ändra om!


Jaa, för att kunna få igång att se videos från Youtube igen fick jag komplettera med programmet Firefox som tog emot Adobe flasch 10. Så nu har jag både Internet explorer o Firefox. Och nu kan jag se på vädret igen för där behövdes ochså Adobe flasch. Pojkarna nere hos Datastefan hade fullt schå innan dom fick rätt med det. Det känns bra att kunna lyssna på min favoritmusik igen o se på flyguppvisningar bl.a. Jag gick ner på stan med datan på pakethållaren, förankrad med rem. Var livrädd att jag skulle tappa den. Jag har ju ingen laptop så det är ingen lätt sak!
                        Igår kväll kom det snö igen som synes och när jag gick upp i morse så var det minus 1 grad. Det glömde jag o säga fresten. Jag var i stan hela eftermiddagen o vänta på datan. Nån timme tillbringa jag på cafe Tutingen o satt o drack kaffe(så klart)  o läste tidning. All Right, rundan ja. Den gick bra som vanligt o det var inte glatt i "spåret" utan det var behagligt mjukt att gå. Såg rådjur i dag ochså!
                             När det gäller hockeyn så blev jag imponerad av Frölundas sista period mot HV i Jönköping. Dom körde slut på HV:s backar o gick från 0-1 till 3-1. I den andra semifinalen så leker ju Färjestad med Skellefteå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0