Idag hyllar vi Martin!


Min yngste son Martin fyller idag 40 år. Grattis igen Martin! 40 år är ju inget o inte 70 heller, det kan jag snacka om för dig!  Jag är stolt över mina söner, det är bra pojkar. Peter är äldst, 46. Sen kommer Bengt som är 43 o så "lille" Martin! Nått firande blir det inte, det  tar vi i sommar som sagt!  Vad jag önskar Martin? Jaa, att han blir bra i ryggen, att det går bra för fotbollslaget han tränar och att det går fortsatt bra för hela familjen med nytillskott och allt.


Idag är det snöstorm i Askersund. När jag gick ut på min runda var det omkring noll o lite snö i luften men snöfallet ökade o när jag kom hem så snöa det för fullt! Jag har hört att dom varnat i radio Örebro för lastbilar som fastnat i backar o.s.v. Rundan gick bra men när jag strök mig över hakan märkte jag att jag hade istappar i skägget! När jag tittar ut genom fönstret ser jag att det fortfarande snöar ymnigt!  Stora blöta snöflingor seglar ner. Men tempraturen har inte stigit mer! Men enl. SMHI:s hemsida så skall det bli vår om några dar med kanske upp mot 10 plusgrader!
                  När jag kom fram till villorna nedanför hembyggdsgården så hade en liten flock änder slagit sig ner på en av tomterna och gick och beta av det gula gräset som kommit fram på några ställen där solen stått på. Och faktum är att förra året såg jag ochså några som gick här vid denna tiden. Ja, änderna har sina vanor dom ochså!
                                    Jag tänkte gå o handla på Netto o lämna mitt lilla v-75 tips på spelhålan. Det är visserligen inte långt dit men det snöar fortfarande mycket.. En får ta bra på sig. Sen i kväll tänker jag bl.a. se på Rögle- Södertälje på tv 4 sport. Rögle vann ju i Södertälje så nu vänder kvalserien. Jag hoppas på Södertälje för jag är MIF:are. Troligtvis så tar väl både Rögle o Södertälje sig tillbaka till elitserien!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0