Lugna gatan i hembyggdsparken o dess omgivningar.


I går kan man ju inte säga att det var lugnt när jag gick min runda, inte bland rådjuren iallafall! Idag var det som man hade vänt en hand.  Inte ett rådjur syntes till, varken i hembyggdsparken eller skogsområdet innan. Inga stressade rådjur Inga nya spår heller utom harspår. Var har rådjuren blivit av. All right, att dom var skrämda av något är ju helt klart. kanske då av något rovdjur.
                            Idag var det -8,6 grader när jag steg upp vid 8-tiden. Samma strålande väder som igår. Solen värmer o tar, det känner jag i ansiktet!  Det är som jag påpekat innan. I området kring hembyggdsparken, som ligger högt; har det varit snö i lite mer än 2 månader, mer eller mindre snötäcke.  Jag vet ochså att högsta tempen har varit 4 + under perioden. Isen på Vättern tror jag har legat ännu längre!

Jag trodde faktiskt inte ändå att jag skulle kunna visa upp dom här "vårbilderna" idag. Förra veckan var det ju bara ett tunnt snötäcke. Det går ju o se om ni tittar på kategorin "vårbilder". O klaga på vädret skulle inte falla mig in! Carpe deum!
Våren kommer!  Walkmanskorna väntar på att komma till användning o det får dom nog göra ett tag till. Jag har en period nu som har varit bra ang. vänsterhöften. I somras hade jag mycket mer känning av den, trots walkmanskor och bättre underlag att gå på! Det kan ochså vara det att jag lärt mig vilka övningar som hjälper mig mot artrosen!
                                      Så de inge o klage på, bara så ni vet! Jag konstaterar hellre o tycker! Hä får man int ont i maven av!
              Jag kör ju både med Internet Explorer o Mozilla Firefox nu. Dom kompleterar varann bra tycker jag men det sistnämnda är faktiskt snabbare och där kan jag ju ochså se på videos från youtube! Men det är kul o ha 2 program tycker jag som sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0