Vår o vår?


Idag skulle bli 7 + enligt SMHI i Askersund. Innan jag gick ut titta jag på termometern, det var 1,8 grader. I det här skogspartiet går jag ju första slingan o där var det banne mig mer vinter än vår! Det här fotot är taget i närheten av Hembyggdsparken, österut.

Sen gick jag då in i hembyggdsparken o här var inte så mycket snö men där jag gick var det rätt isigt o snöigt. Så där hade gått att åka skidor t.o.m. Inga fåglar hördes idag överhuvudtaget, inte ens en kråka eller skata! Jag mötte inte en enda människa heller förutom mannen som brukar "sköta" om hembyggdsgården! Inga av dom andra "mannarna" syntes till!

Sen gick jag ner mot strandpromenaden. Där var det rätt iigt emellanåt. På sjön låg den snötäckta isen ännu o folk var faktiskt ute o promenera på isen! Det här fotot är taget från bron till Borgmästarholmen mot öster. Där nån stans ligger det berömda Edöområdet som kommunen i Askersund har stora förhoppningar på men projektet står o stampar kan man säga!
                                                              Sport i hemmet.
Ja, det är ju så mycket sport på helgerna nu ett tag så  jag har sportat i länsstolen lördag o söndag. Uppnår jag några bra resultat då? Absolut! Liverpool slog divorna i Man United med 4-1. Jag blev så entusiastisk över detta att jag ringde upp Liverpools "största" fan, min yngsta son Martin o "gratulera" Ja, Barcelona vann. Inter vann, Zlatan gjorde 2 mål av vilket det ena var en kanon från 32 meter utan dess like! Arsenal vann med 4-0 o nyförvärvet Arsjavin gjorde 2 mål!
                              När det gäller sm-slutspelet i ishockey så blev det 2 avgörande matcher idag i kvartsfinalspelet, HV-Timrå o Linköping-Skellefteå. Allt annat än segrar för hemmalagen är ganska stor sensation.
                            Kvalspelet till Elitserien är ochså intressant.  Där leder efter 2 matcher  Södertälje och som vanligt har Leksand börjat dåligt o har inte en enda poäng!
                                 Här är så mycket sport nu på TV så jag koncentrerar mig på fotboll o ishockey. Ja, den 28 spelar Sverige vm -kval mot Portugal! O sen börjar väl snart allsvenskan i denna sport! Heja Örebro, heja AIK!
                             För övrigt har Harry fått sparken på v-75! Min svåger tippar nu vårat system igen och fick in 290 kr, så det blev en frirunda för oss som är med i släkten(5 st)
  Jag känner mig lite trött nu faktisk! Så blir det när man sportar i länsstolen i 2 dar o sen chockar kroppen med att komma ut i friska luften o motionera. Måndagar är alltid lite sega. Men rundan gick u.a.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0