En fredag som alla andra....


Kanske det? Men det vet jag inte förrän jag går o lägger mig. Idag på rundan "brainstorma" jag inte som jag brukar! Bl.a. brukar jag programmera in "sökord" för mitt bloggande på olika ställen. Försökte istället "koppla bort hjärnan" så gott jag kunde och bara gick o lät benen "styra" på nått vis. O benen hitta hur bra som hellst. Inte så konstigt, jag har gått samma runda minst 900 ggr räkna jag ut här om dan. Men när jag kom närmare stan, centrum, koppla jag på hjärnan igen, för jag skulle gå in på apoteket.
                        Fotot ovan är ju taget för nån månad sen. Lite mer löv har väl ramlat av men rönnbär finns det ännu. Apropå väder och så, så såg jag på SMHIS seit att det kommit några åskknallar i Göteborgtrakten! Nu lyser solen in genom fönstret. Den är lågt nere så det dröjer inte så länge tills det mörknar

Helgen ja! Inför den skall jag snart börja titta på V75 inför morgondagen, som sagt. Det är jackpot!! Jag försöker "låta bli" att blogga på helgerna. Om det inte är nått exceptionellt. I kväll tänkte jag ringa upp min kompis Rolf i Örebro. Hoppas dom är hemma. Vi har alltid mycket att prata om! Sen blir det Viasat History. Otroligt intressant kanal. Och mycket lär man sig om historien o annat!! Jag har ingen aning om det är nån sport i kväll. Vad jag vet är att ett av mina absoluta favoriter Barcelona spelar hemma mot Real Madrid på söndag kväll. El Clasico som det heter. Sen blir det kanske några kapitel i Marco Polos resor i Asien! Och så motion på söndag f.m. som vanligt. Ja, visst ja , Söderling spelar ju mot Davydenko i eftermiddag eller i kväll. Det får jag ta reda på.
                               Trevlig helg, my friends!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0