Idag är jag lite irriterad!


Rundan var ju skön fastän det regna som attan! Men jag var väl "förpackad! Skulle man fortsätta längs strankanten här på bilden så hade man så småningom hamnat på strandpromenaden. Men man hade fått gå längre in från vattnet för att klara det, tror jag! Det här fotot är taget från första rundans avsnitt.
.
Sen kom jag då via statdsparken och hembyggdsgården till strandpromenaden. Vilka träffa jag inte på där, jodå ankorna o änderna. Jag "qackade" på dom o då kom dom med full fart, säket en 15-20 st av dom "hemtama"!
                           Det är bra o gå en runda när man är lite irriterad! Vad jag är irriterad på är dels att jag inte kan få upp min bild på bloggen här som har försvunnit. Har skrivit till "teknikerna" på blogg. se och fått ett svar hur jag skall göra men det har inte hjälpt! Sen är jag ochså irriterad på Canal Digital som jag ringt till. Har nämligen några extrakanaler på husets kabeltv som jag naturligtvis fått betala för, sport 1 o 3 filmkanaler. Nu har Askersundsbostäder bytt leverantör från Svedsat till Telia. Telia har inget avtal med Canal Digital, så nu är det svart på  den fronten. Har ringt Canal digital o sagt att jag tänker inte betala för nått som jag inte kan se. Oj, oj, oj, vilka om o men. Dom säger sig inte ha fått reda på kanalbytet och skall ringa upp mig. Jag har inte lust att betala för 3 månaders uppsägningstid för nått som jag inte kan se längre!! Än har ingen hört av sig!
                                 Nya kanaler som vi fått sen Telia tog över? Jo Mtv, z-tv, kanal 9 och tv 4 sport. Nu har jag ju Visat på parabol så jag får nöja mig med allsvenskan i ishockey  i stället t.ex. Min favortkanal på Visasat är History! För övrigt är det ju mycket fotboll även på Tv 4 Sport. Så det går ingen nöd på mig. Men att betalaCanal Digital för "svart i rutan" har jag ingen lust med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0