Idag blev det full fart igen!


Bde med motionen o yogan! Jag blev riktigt trött så jag vilade mig en halvtimme innan jag cykla o fredagshandlade. V75 har jag börjat titta på men det är bara en massa favoriter o då brukar det ofta bli så att många går in och i nått lopp så går en 30 oddsare eller liknande in o då åker man på sjuan och så blir det jackpot på femmorna och 20 kr på en sexa t.ex! O dom omgångarna är tråkiga! Den här gången är det ovanligt många favoriter och vilka skall man gardera upp? Jag såg att det gick direkt från Jägersro i morgon med början 14 på tv. Men nu är det väl snart den tiden på året att loppen går i efterhand kl 18. Det är inte så roligt, tycker jag.
                   Annars så är det ju avslut av herrallsvenskan i helgen! Gissa om jag håller på AIK! Kl 17 på söndag kommer avsl. i efterhand på SVT. I och med att jag inte kan se på Canal+ längre efter byte av kabeltv bolag i huset så ser jag mer o mer på Viasat History. Skall ochså gå på biblioteket o se om det finns litteratur till hjälp att ytterligare fördjupa mig i Marco Polos öden o äventyr. Det blir i nästa vecka.
                   Annars  så tänker jag inte "spöka" i helgen. Det är bäst o hålla sig inne. Man vet inte vad man råkar ut för spöken. En del brukar ju komma fyra, fem st o ge sig på äldre gentlemän och kvinnor o andra. Tänk vad fega människor har blivit, särskilt ungdomen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0