Lågt, mycket lågt!


Det kan man absolut säga! Det var länge sen jag sett barometern stå så här lågt! När jag gick ut på min runda idag så var det skapligt väder. Dock förstår jag att när lågtrycket passerat, så kommer det att blåsa kraftigt. Lågtrycket verkar ha stannat upp för baraometern står lika lågt som för ett par timmar sen. Sen hade jag ändå tur med vädret för när jag kom hem efter en bra runda så kom det en kraftig regnskur, ja, himlen öppna sig!

!
Men då hade jag kommit igång med min joga, som jag börja med för några dar sen. Gör den alltid när jag kommer hem innan jag gör ryggövningar o armhävningar. Det finns fler övningar. Dom får ni se i morgon!
Bild Istockfoto. Från NA:s Latte

Här har jag precis inlett den första övningen. Vikten ja, den har jag jobbat med de sista månaderna och nu är jag ett par kilo lättare, vilket givetvis är bra för rygg, fotvalv, knän mm. Jag har en ganska spenslig kroppsbyggnad egentligen och när jag går upp i vikt så sätter sig nästan allt på magen. Så även 86-88 kg är för mycket för mig. Nu väger jag 83,5 kg ca och magen "är borta". Längden? Jo 1,83  Ja, det gäller o "kröka rygg" o ge sig f-n på både det ena o andra. För det mesta går det vägen!
                     
                        Idag blir det en högtidsstund för en sportälskare! Först kommer fotbollsmatchen Chelsea- Liverpool, sen Elfsborg- Aik o till sist Sevilla- Real Madrid o allt kan jag se på TV.  Örebro spelar ochså mot MFF på Berhn Arena!
                  Vilka jag håller på? Sevilla, Liverpool, Aik o Örebro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0