Åldern tar ut sin rätt!


Sorry, det var inte min ålder det var frågan om! Dom här "antika" byggnaderna har jag haft ögonen på sen jag flytta till Askersund för fyra år sen. Jag tycker att det inte blåser så mycket i stan men iallafall så står byggnaderna pall. Jag funderar på om det är något "gammalt fornminne" som "vårdas" av Länsstyrelsen i Örebro Län? Nä , skämt åtsido, hur länge skall dom hålla! Eller det kanske är kommunen som vårdar dom?
Rundan idag gick skapligt, inga sensationer! Men en dopping simmade "med mig" på behörigt avstånd några hundra meter,väldigt nyfiken
Inget på V-75, men gårdagens e.m. o kväll var fylld med annan fin sport! Bl.a. såg jag Zlatan göra sitt femte mål i rad på fem ligamatcher! Redan betyder Zlatan mycket för Barcelonas spel, imponerande!!!. Innan dess såg jag delar av ishockeymatchen mellan Frölunda -Timrå. Det är nog två lag som blir bra i år trots olika förutsättningar. Lägenhetsfronten? Tar det lugnt, är inne o tittar på Örebrobostäder varje vecka. Behöver ha fler poäng för att "konkurera". Jag får ju en poäng om dan, har nu cirka 40-50. En del som söker olika lägenheter har allt mellan 200 till 1500-2000 i poäng. Men jag kanske vinner en massa pengar så jag kan köpa mig en lägenhet, då går det nog fortare! Men 1 poäng om dan ger 360 på ett år, take it esay, Jan!
Har jag nått annat på hjärtat, nää .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0