"Att bränna fett o kröka rygg"

I dag blir det inga bilder, det regna som attan när jag gick min runda.Där gick jag o gladde mig åt Malmö FFs seger med 5-0 mot Elfsborg. När Malmö spelar som dom gjorde då blir man glad som fotbollsälskare! Sen att "divorna" från Elfsborg får sig en riktig käftsmäll, inte mig emot. Och Aik vann ochså, bara en sån sak. Min far Nils tyckte om AIK så lite i arv har det ju gått!
                Det här med att bränna fett o kröka rygg, ja. jag kan ju "slå mig lite för bröstet" för jag lever som jag lär! Ingen skall inbilla mig att jag hade haft samma liv om jag fortfarande vägt 98 kg som jag gjorde när jag var som tyngst i början på 2000-talet! Nu väger jag kring 84 kg och jag inbillar mig att jag har en annan livssyn och spar pengar till staten! Jag hade  ochså högt kolestorol men skapligt blodtryck ändå. Det  som var bra när jag fick besvär, bl.a.ochså med förhöjt blodsocker, var att det upptäcktes, när jag lämnade blodprover, var att sköldkörteln producerade för lite hormon. Sköldkörtelhormonet är jätteviktigt för en massa saker! Matsmältningen o andra medicinska grejor. Dessutom kan bristen leda till depression o svängande humör vilket gör att ta ett blodprov ang. sköldkörteln är jätteviktigt. Jag får nu äta en tablett varje dag som höjer upp nivån som den skall vara! Jag tror ochså att detta hjälpt mig i mitt motionerande!
                     Det här med att kröka rygg o bränna fett. Det är upp till varje människa men jag undrar om inte folk har glömt hur viktigt det är. Nånting som man försvarar sig med på nått vis ibland är ju "ah man måste ju unna sig nått, man lever ju bara en gång". Även andra saker, vad är det för mening med det, hur orkar du hålla på, du kan väl inte ha nått kul os.v., o.s.v. Sen tror jag att en del människor föredrar att gapa o tro att det flyger stekta sparvar in i munnen utan att "ge järnet" i alla möjliga sammanhang! Det unnar jag mig!
               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0