Att vara nöjd, det är ochså härligt!


Att vara nöjd, det är kanske det som är härligast. Hur som hellst så tänker inte jag göra avkall på det p.g.a. att andra människor inte är det eller p.g.a. att andra har det svårt av olika anledningar. Jag kan inte mer än beklaga detta o känna respekt för det!
                   På min runda idag var det ungefär som det varit den sista tiden. Soligt, snabbt o friktionsfritt! O så grönt det är ännu! Dock syntes det mer kanadgäss vid strandpromenaden. Jag räknade till ungefär ett hundratal!
Fotot är taget åt det hållet jag kom ifrån på strandpromenaden.

 Det här fotot blev väldigt bra, tycker jag. Det är från den "andra sidan"! Alltså den andra sidan bron som går in till Askersund vid hamnen. Då är jag på väg hem. Ni kan se den s.k. Landskyrkan o till höger skymtar hotell Norra Vättern
                     På mitt V-75 blev det inget. Men när det gäller sport, då fanns det en hel del o glädja sig åt. Zlatan gjorde åter mål för Barcelona, Bofors slog Leksand i hockeyallsvenskan! Det jag gläder mig mest åt är att ÖSK slog Kalmar i herrallsvenskan. Mycket bra gjort, eller hur Rolf i Norra Bro! Och på onsdag möter ÖSK Ifk Göteborg på Bernhs Arena och det går på Canal +! Jag ringer efter den matchen Rolf, på torsdan  Arsenal vann ochså, och Liverpool. Ikväll spelar Malmö FF mot Elfsborg. Där håller jag tummarna för MFF! Aik spelar ochså ikväll. AIK, har jag hållt på ända sen jag var pojk, förutom Örebro förståss. Hoppas dom slår Örgryte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0