I dag var det härligt igen!


Det är en enkel förklaring till detta, idag var jag utsövd! Det här med härligt ja. Livet kan faktiskt var härligt utan att man kan ha det "till hundra procent" alltid. Allt kan inte vara perfekt. Längtar man till en plats där man växt upp när man som jag blivit äldre då får man ta det valet. Jag kan ju inte bo på 2 platser på en gång! Miljonär är jag inte( vill naturligtvis gärna bli) är numera låginkomsttagare men livet kan väl vara härligt för det. Jag ser inte mina barn-barn o barn o andra så ofta men livet kan väl få vara härligt för det!
                    Sen kom jag jag ochså på att det är faktiskt när jag ger järnet på min runda som "skavankerna" bättrar sig. Det har jag förstått sen jag fick de här som det nu verkar tillfälliga besvären med ryggen och hälsporren. Bl.a. gör jag ochså övningar där jag "går upp på tå" för hälsporrens "skull".
                 Sen tror jag utan att förhäva mig att det mesta har med entusiasm o livsvilja o göra förutom att "kröka rygg" som jag uttrycker det! Är nån som sett "Jante" förresten! Nä, det var väl bra. Ju fortare han försvinner desto bättre!
                    Ja, rundan gick alldeles utmärkt som ni förstår. På mina rundor ser jag ofta skolungdomar som är ute o rör på sig och utövar olika aktiviteter. Är det så att skolpolitiker o rektorer har begripit att även det unga släktet behöver ut o röra på sig mera förutom dom som deltar i idrott på sin fritid. Jag hoppas det. För annars får vi väl i framtiden en människa med knappt några ben, stort huvud o långa fingrar med armar utan muskler?
                            Ungdomarna på fotot sysslade med stövelkastning på bandybanan. I statsparken är det orienteringsskärmar uppsatta. Ibland finns det frågor om allt möjligt uppsatta på träd för en s.k. tipspromenad! Alla tiders!        P.s  Apropå härligt så skall jag ikväll först se premiären i hockeyallsvenskan mellan Malmö och AIK. Ja, även Örebro spelar ikväll o det i ett lokalderby mot Bofors. Sedan skall jag se Inter mot Barcelona i Champ. L. D.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0