Mitt möte med "fyrtornet o "släpvagnen" !


Idag innan jag skulle gå min runda skulle jag slänga förpackningar här på miljöstationen bara ett hundratal meter ifrån där jag bor. Fick vänta mellan behållarna tömdes. Jaa, det är fint med den här stationen. Numera kan man slänga hård -och mjukplast i samma behållare. Alla tiders!

I hembyggdsparken la jag märke till en relativt nyanlagd myrstack som inte hade hunnit bli så stor ännu. O den var perfekt "lagd" söder ut. Trots det varma sensommar vädret var aktiviteten inte så stor. Men en o annan myra kan man se på bilden om man ser den i skärmstorlek. En myra syns ju till vänster om det ljusa bladet.

Det är inte första gången jag fotograferar detta motivet vid strandpromenaden. Jag tycker om det! Idag blåste det men det var nästan lika varmt som en högsommardag tyckte jag. Ser inte bilden varm ut på nått vis?

 Jaa, Fyrtornet o Släpvagnen  var det. De orginella orginalen är det väl inte några yngre människor som kommer ihåg men folk i min ålder gör det nog. Jag har för mig att det var danska komiker, som gjorde stor succe i världen i sina filmer. Jag kan se dom framför mig så där lite suddigt. Fyrtornet är den jag mest kommer ihåg. Ganska klar bild faktiskt. Man ser ju aldrig några filmer med dom nu för tiden. Det går ju nästan aldrig filmer med Abbott o Costello eller Helan o Halvan heller t.ex.. Annan sorts humor. Men det är inget fel på Seinfeldt eller mina Värsta år t.ex. som man med jämna mellanrum kan se på tv 
                                   Jaa, dom här hundarna fick mig faktiskt att tänka på Fyrtornet o Släpvagnen men först kallade jag dom Helan o Halvan Men ett bra foto blev det. Fånga ögonblicket som det heter!
                                    Ja, det här med bostad i Örebro är väldigt spännande o tänka på o det känns bra att ha satt ner foten. Nu har jag 22 poäng, får en för varje dag både på +55-lägenheter o "vanliga". Dock ser jag när jag går in och tittar på objekt att 22 poäng är inte mycket. Det finns sökande som har flera hundra poäng o jag såg nån som hade 900 poäng eller nått sånt. Men sen tänkte jag att på ett år blir det ju 365 poäng! Men jag kommer ju ändå lämna in mitt intresse på diverse objekt. Är inte rädd för att söka något område i staden. För annars kan det nog ta lång tid att få en lägenhet. Ja, som sagt spännande är det och jag sitter inte i sjön!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0