Jag välkomnar er till strandpromenaden!


Jaa, det gör jag gärna. Ankorna o deras kompisar änderna( året runt delen) finns i Askersund året om men när vinter eller senhösten anländer så befinner dom sig mest i hamnområdet. 2 av ankorna hälsa på mig och en andkompis, främst på bilden. 2 av ankorna(en annan hane med icke vit färg och likadan hona) syntes inte till. Det är fjärde året i sträck jag ser de här förymda ankorna!
Idag körde jag min långrunda på bortåt 2 timmar. Jag vill påstå att jag har bättre kondis än för 10 år sen, ja det är ett faktum. Vikten 10 kg lättare. Nu är den största utmaningen att försöka bibehålla den fysiska statusen för jag har mycket att se fram emot o mycket roligheter från annodazumal att tänka på vilket har ett spektra från då till nu!
Jag har 3 lag som jag håller på i allsvenskan i herrarnas fotboll. Det är Örebro SK, AIK och Malmö FF. Malmö går det bra för, Örebro vinner många bortamatcher och Aik vann sin första match igår. Ikväll spelar Barcelona borta mot Inter i Champions Ligue. Djurgården förlora igår i hockeyn, det var inte bra men HV är nog trots allt ett snäpp vassare. Det är hög klass på uppgörelserna och mycket jämna resultat. I morgon är det dax för match igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0