Sicken j-la morgon!


      Så tänkte jag när jag satt o filosofera på min favoritbänk vid strandpromenadens början. Här sitter jag ofta när det blir varmare. Brukar då ibland cykla hit på eftermiddagarna o njuta!
            Jo, jag brukar ju sova bra och vaknar mellan 7-8. Lägger mig nästan alldrig innan 24 men timmarna räcker. Men idag skrek kajorna mer än vanligt när dom vakna i sin stora alm 150 m från huset vid 5-tiden ca. Ja då somna jag igen ganska fort men sen kom bilen som tömmer conteinrarna med sorterade sopor, dundrade o "skramlade" vid 6-tiden. Jag somna rätt fort om men vid 7-tiden börja mobilen varna för dåligt batteri. Sen var det kört!!

               Så här såg utsikten ut idag från favoritbänken. Kan ni förstå hur härligt det är att sitta här o sola när det är varmt o skönt. Jag tycker om när det är varmt, det skall vara minst 25 grader i skuggan o bad finns det i närheten så klart
               Rundan idag gick alla tiders o jag har knappt känning av höften. När jag gör mina höftövningar hemma märker jag dock att högerhöften är mer rörlig. Om jag lägger t.ex. höger vrist över vänster knä och tvärsom så märks skilnaden i rörlighet. Nä, det går bra och fort med promenerandet!
                 Ikväll hoppas jag Djurgården slår HV i hockeyn och att Örebro slår Gävle i fotboll. Barcelona såg jag ha fullt schå med Espanyol i lördags, spela oavgjort och ligger  bara 1 poäng före Real Madrid. Och Malmö FF går som tåget i Allsvenskan. Det är bra för svensk fotboll tycker jag som inte är särskilt slagkraftig nu för tiden! Tråkigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0