Vandring i solen 2.


                     Det var det alltså idag, en vandring i solen! Och äntligen var snön och isen borta även på första skogsrundan innan statsparksrundan. Så nu kommer motionsrundan bli något längre igen, den kortare alltså. Ibland går jag ju ochså förbi Kvarnbacken norröver hem. Det är min längsta runda.

           Sen kom jag ju ner till sjön och där var isen putz veck. Även det en signal om vad som komma skall efter en vinter som jag uppskattade! Jag sprang lite mer idag och tänkte på fotnedsättningen. Det gäller att gå in för det man gör och pröva om det "håller". Det måste finnas anda o optimism o realism. Även människor som är svårt sjuka o ännu äldre än mig kan ha nytta av detta. Och jag har exempel på det, mina 2 kusiner som dog för inte så länge sen. Visst hade dom det besvärligt men.....
                        Det går inte o ge en kollektiv lösning på allt.  Vi människor tacklar livet så individuellt annorlunda. Apropå "stupstockar" o liknande uttryck!!!
                             I går vann Djurgården över HV i första matchen av ev. sju i finalspelet i hockey. Då blev jag ochså nöjd. Ny match i morgon. I morgon går ochså som vanligt V75, den här gången på Åby med Åbys Stora Pris i V75 4 tror jag. Åbys bana är relativt kort och består av 2 openstrech spår vilket försvårar tippandet. Jag får titta närmare på det!               TREVLIG HELG! Det tänker jag ha om jag får råda!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0