Vilka framtidsutsikter!

Jaa, minsann! Både inför helgen och om någon-några månader! Idag var det grått o disigt ute, Inte ens halvklart! Den här spjuveraktige "gubben" på bilden är en av mina absoluta favoriter. Han finns alltid nånstans även när det är mörkt eller grått eller bakom molnen. Han finns till för alla man som kvinna, barn som gamla. Och han har funnits i miljarder år och har nog inte gjort sitt ännu eller vad säger ni som är svartmålare o domedagsprofeter. Han har funnits när det var varmare på jorden, kallare på jorden under vulkanutbrott, jordbävningar o andra naturkatastrofer, kärnvapenprov och atombombssprängningar, istider mm. Jaa, till och med under meteoritnedslag!

                Det här är ett kort jag tagit på våren för några år sen i Tjälvesta unika naturreservat. Det ligger nån mil norr Askersund på vägen till Vretstorp. Ovanligt lite känt för allmänheten. Hit brukar jag cykla några ggr om året, främst vår och sommar! Har kaffe och smörgåsar med mig och sitter på min favoritstubbe och filosoferar o njuter! Här finns flera små sjöar och hackspettarna har ett eldorado här och många andra fåglar. I en av sjöarna har bävern sitt tillhåll. Om nån månad kommer jag att cykla hit igen, jag guidar gärna!! Mer om Tjälvesta Naturreservat går att hitta på Google.
                    Helgen ja! Då är det sport som gäller! Jag säger bara El Clasico, matchen mellan Real Madrid och Barcelona i Spanska ligan. Sen kommer jag förhoppningsvis att se AIK följa med Södertälje upp i Elitserien! Och varför inte uppleva en vinst på V75 eller lotto. V75 är jättekul att se direkt på tv.Banan är Mantorp och upploppet är kort där. Bäddar för framspårshästar. O Maharadja gör årsdebut. Ha en bra helg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0