Vilken tuffing, lik sin farfar?


                       Jaa, god fortsättning på er! Mitt yngsta barn-barn heter Abbe och blir 1 år i augusti och jag kommer att hälsa på honom i juni! Bara en sån sak!!! Tuff o tuff, det finns andra egenskaper som är viktigare men att "ta för sig" får man nog lära sig att göra! Det ser lovande ut med Abbe, med eller utan solglasögon. Ansiktsuttrycket tycker jag om.
                       Idag blev det ingen motionsrunda! När jag titta ut o såg snöblasket o lite snö på bilarnas rutor så gjorde jag helt om. Kanske jag cyklar lite på träningscykeln o gör några höftövningar, vi får se! Jag har precis pratat med min ena syster ochh för henne prata jag om att jag skulle se en video jag har, Okänd Soldat. Det passar bra för det är 70 år sen ungefär sen våra grannländers folk råkade ut för, det vi undslapp, ockupation o krig! Finnarna förlora ju många soldater och civila p.g.a. det och många av deras barn fick "undkomma" till grannen Sverige. Stora tragedier!!
                        Sen blir det ju ishockey i kväll, Skellefteå-HV i kanal 9. I går såg jag en spännande match i kvalserien där Leksand slog AIK med 3-2. Gjorde segermålet när 1 minut återstod av matchen!
                            Ja just det! Häromdagen dök de 4 ankorna upp! Efterlysningen skippas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0