Idag känner jag mig lite slutkörd , banne mig !

Detta är ett konstaterande och det är inte så konstigt efter fem dagar med motionsrundor o annat gående i stan och gående fram och tillbaks till Netto idag, ca 800 m. Men imorgon är det njuthelg igen ! Och på måndag är det en toppmatch i engelska ligan, Man United - Arsenal kan man vara annat än nöjd med sådana russin i kakan. O apropå kakor så var det kakfest hos Torsten o Viviann i går em för jag hade kakor med mig o värdparet hade ochså ! Smaskens ! Och jag tänkte på min kära mor som alltid var nervös över sin son när han följde med på kafferep hos damerna i stan( Örebro) på 40-talet. Ränderna går aldrig ur och till och med har hon brevledes till min far (bortrest) klagat på " den lille ponkens" vurm för kakor" !!  I det här brevet stod ochså att jag uttryckt" men mamma förstår väl att man skall äta mycket kakor när man är borta, det är ju artigt" !? Nånting sånt var det !!

            Idag var det härligt ute. Här såg jag att det var mycket rådjursspår upp o ner bland stenarna. 10- minus var det idag och strålande sol !

                Solkort får jag aldrig nog av ! Så här såg det ut nere vid strandpromenaden öster ut.Och där vid badet tar den slut. Så jag vände mig om och gick på det andra hållet mot hamnen och hem.
              I morgon är det ju njuthelg igen som sagt. Tyvärr så är Jonas Olsson, Anna Haag och Kalla förkylda så dom skall ej vara med på skidtävlingarna. Jaa, sen är det London-derby mellan Tottenham o Chelsea såg jag ! Intressant match det ochså !             Trevlig helg på er !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0