Jag blir lika rörd varenda gång !

Jaa ! Att bli rörd av något är bra för sinnet o ens livsvilja. O då kommer det med stor kraft ! I går såg jag för andra gången ett program med Jerry Springer i serien "vem tror du att du är". Jag hoppas att mina läsare o andra såg detta program. Att förtränga saker av avskyvärd dimension är inte bra. Man kan känna för en enskild människa starkt liksom för  grupper som t.ex. judarna.
                       Det är många människor som råkat utför det som Jerry Springer med sina judiska rötter fick uppleva. Men terrorism o folkmord har ju inte blivit nått nytt här i världen precis och det är bara att "ta tjuren vid hornen" o inse detta. Jag har sedan länge intresserat mig för judarnas historia. Och besöket i Jerusalem för 22 år sen, med min kompis Bengt på Förintelsemuseet sitter kvar som då. O då känner man ochså för andra liknande folkmord o terroristdåd. Och vad jag då kommer underfund med är att min livsvilja blir ännu starkare ! O det är ju inte så konstigt o man har ju bara ett liv och i det ingår att vördnatdsfullt ära och hylla de människor som suddats ut i tidig o sen ålder ! Som aldrig fick uppleva sin uppväxt eller fick leva färdigt sina liv !
                Nu i em skall jag, som jag nämnt innan gå på SPF:s luciamöte där jag tillsammans med några andra skall sjunga julvisor. Hur är det man säger ? Från det ena till det andra! O det går ju för jag har förmånen att leva!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0