Tar en dag i sänder o den ene är den andre sig lik ?


                    Nä, absolut inte för min del åtminstone ! Det är enligt min mening att "tråkförklara" tillvaron o inte se olikheter o sakna framtidstro ! O även fantasi . Jag fortsätter så länge jag kan att köra "mitt eget race" o åka stadigt framåt i min "roddbåt med människor, vinkandes, ståendes vid åkanten från nuet och annodazumal, som supporters " !
                 Idag var det -4,3 lugnt o mulet. fullt med spår i snön av hare, räv o rådjur, som vanligt ! Men jag såg en hare, brun så det var väl en tyskhare. Sen är det väl en sort som blir vit på vintern. Ska googla sen om det ! På bilden syns smedjan på hembyggdsgården.

              Och nu är det isbelagt med snö vid strandpromenaden. Nått år har det ju frusit till nån vecka innan snön kommit. Det här med att det snöat på samma gång som det frusit till gör att det är riskabelt att gå ut på den. Jag går inte ut förrän det är upplogade promenadstråk. Jag har inte sett nån på isen heller, inte ens nån pimplare !
                 I kväll blir det handboll på fyran, vem tror du att du är på ettan, champ.l. på telia viasat sport o kanal 10 kanske samt Antique roadshow på åttan liksom Seinfeldt. Ibland tittar jag på Mash. Vet ni vilken som är min favorit i Mash. Den förste chefen, han med fiskdrag i hatten, Colonel Henry Blake !!! Vilken härlig typ!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0