+ 3 c ! Varmast sen den 28/12


 Ja, så är det men..... det kommer nog att svänga, pendla i helgen så nånting att gnälla om blir det nog som vanligt. Fanns ingen anledning för mig att gnälla iallafall för det gick fint att går rundan som vanligt. Lite mjukare där jag gick o lite vår-vinter känsla! Ett naturresarvat i Askersund är ju hembyggdsparken(statsparken) på andra sidan stan. Här har vi ett till, Väderkvarnsbackens! Här går jag ofta förbi. Kvarnbacken har jag nämnt här i närheten. Den ligger precis till vänster.

Här står jag på en liten bro över en bäck och fotograferar norr ut över resarvatetet. Resaervatet har sin östra gräns vid bäcken. Här brukar jag gå på våren bort mot Gårdsjön. Där har jag tagit många fina kort över den lilla sjön med omgivningar.
               Idag var en sån dag när jag knappt kände av v-höften. Vad har jag att klaga över egentligen?! När jag skriver i Expressen-bloggen har jag kategorin "konstaterar o tycker" O sen behöver det ju vara nån anti-gnällare. Jag har tagit på mig den roliga uppgiften. Ja, likt Don Quijote bland alla väderkvarnsvingar o svingar!!
                  Då har vi redan fått en medalj idag. Det gäller ju damlaget i curling som spelar final i kväll! Den skall jag se! Liksom semifinalen i hockey mellan Finland o USA. O så har jag ju mitt V75-tips att titta på.
                              Trevlig helg på er! Det skall jag ha om jag får som jag vill o det brukar jag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0