Hä bare o gå på...


O tro på  vad man gör o ha ett öppet sinne. Det är inte bara en resa man gör där man byter miljöer, bostad o orter. Även en inre resa gör man både medvetet o omedvetet. Det är t.o.m. vetenskapligt bevisat att man via miljöer, upplevelser, erfarenheter ,möten, barndomen, rötter mm danar sin livsresa via sitt inre. I det vetenskapliga programmet jag såg fick människor elektroder på huvudet där man mätte aktiviteten av olika minnen som kom fram, ungefär så nånting. I bland tänker jag på min livsresa. Jag kan bl.a föreställa mig att jag sakta glider fram på en å. På stränderna står barnbarn , söner, systrar, kompisar, mormor, farmor, föräldrar m.fl. från alla epoker o vinkar till mig. Båten bara far långsamt vidare mot ett delmål och slutmålet. Men faktum är att det är ändå jag som styr mitt i allt. Och på min resa är det mest solsken och slutmålet behöver jag inte bekymra mig om! Dit når vi alla!
               Då var det motion igen idag. Skönt som vanligt. Pigg är jag och utvilad på mornarna trots att jag alltid lägger mig sent. Jag behöver ju inte ställa nån klocka på morgonen. Men jag går aldrig upp efter 9. Vaknar för det mesta vid 8-tiden.
              Isen går fortfarande inte o beträda. Skylten, avstängda banor, står fortfarande kvar nere vid strandpromenaden Fotot är taget vid ingången på sidan väster om hembyggdsparken.

 Min svåger pratar om att de kanske skall åka upp o gå här i de vackra omgivningarna. Jag får bjuda dom på kaffe här. Inte dumt va!? Skämt åsido, vi får se hur vädret blir!
               Det är väldans vad tiden går fort! På fredag börjar OS i Vancouver med omgivningar. Jag tror att det är chans till en 3-4 guldmedaljer och några andra av lägre valör. Tiderna passar bra svensk tid men ishockeyn går ofta på nätterna och några andra grenar. Skidor och skidskytte går på kvällarna t.ex. Alla tiders!
           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0