Ja du milde, vilka diskussioner!


               Rundan i dag gick väldigt bra som vanligt. Nån snöflinga och ett par grader kallt. Nått som även gläder mig är att höften som jag har haft besvär med i några år är bättre än på länge! Trots ibland isigt underlag o kängor som är tyngre än skorna jag går med när det är barmark. Det är bara o tacka o ta emot! Anledning? Kroppsyogan jag börjat med?
                      När jag är ute o går på en gång och cykelbana så går jag till vänster. Men jag har ibland vid vissa tillfällen fått höra att på gång och cykelbanor skall man gå på höger sida. Jag minns en gång när jag kommit hit till Askersund att en mycket enveten äldre man sa till mig att här är det gång o cykelbana o här skall du gå till höger!!
                    Jaa, jag har varit in o tittat på datan ang. regler på gång o cykelbana. Det diskuteras mycket vad som är det rätta på olika seiter. Får man som gående gå var man vill, på vänster eller höger sida? Nån lagtext ang. det hela kan jag inte hitta! Räknas kanske inte samma regler för fotgängare som på gata o väg. Är det nån som har nått svar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0