Kul kille, Calle "kråkungen"!


  Ja, verkligen en kul kille och optimist! Calle Lindblom heter han och är travkusk från Örebro och välkänd i travkretsar. Han tillhör nu de 12 i Sverige som vunnit  3 000 travlopp och mer. Calle kan uttrycka sig både på ett roligt och klurigt sätt när han blir intervjuad. Han är ochså alltid i farten som alla proffskuskar.
                   I dagens Nerikes Allehanda är han intervjuad av Anders Sjöberg. Där säger han bl.a. följande "FÖR MIG FUNGERAR DET INTE ATT LIGGA HEMMA OCH SPARKA MIG TRÖTT".Det var jäklar i mig bra uttryckt, tycker undertecknad!         foto travronden.se Claes Kärrstrand/ p&r

 Titta vilket väder! 10 - när jag gick ut. Upplevde som om solen faktiskt värmde! Inte en vindpust. Oerhört vackert landskap och rakt fram ser ni början på strandpromenaden. Det blev en lång runda igen idag. Inget annat duger nu när jag inte kan gå på isen eller genom hembyggdsparken. Minst en timme skall min motion ta!
                        Jag fick min fantastiska vinter som jag bad om en regnig dag i november ! Till alla gnällspikar, politiker o övriga som jag gnäller på i flock, vill jag säga. Titta på Fader sol o lita på Moder jord o se det som är positivt. Skit i alla domedagspredikningar o svartmålningar. O ha medkänsla för folket i bl.a. Grekland o Spanien som har det mycket värre än oss i det "bortskämda " Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0