Livet är härligt!


         Det tycker nog den fenomenala vinnarskallen Anja Pärson efter gårdagens bronsmedalj på vinter OS! När jag såg henne falla på störtloppet så tänkte jag, nu är det slut! Men Anja kunde så småningom gå med stöd1 O dan efter kör hon först ett störtlopp i samma backe och sen slalom i den s.k. kombinationen! 
                 Jag var inne o titta på google på Anja när jag skulle ha ett foto på henne det var inte direkt trevliga saker som en del skrev om henne. En del människor är jäkligt spekulativa o elaka.  Om Anjas privatliv är jag INTE intresserad! Det är om hennes idrottsliga gärning jag är intresserad! Foto expressen.se/Robban Andersson.


 Det kanske var i nån liknande backe som den här som Anja stog på skidor för första gången. Naturen här är ju förståss inte lik den i Tärnaby(har varit i Tärnaby) men det är symbolik, lite. När jag  gick förbi Kvarnbacken idag så hade en del småskolebarn via skolan kommit hit och hade väldans roligt med kälkar o annat. Jag kan garantera att dessa barn alldrig( åtminstone i Askersund) varit med om en liknande vinter! Vem  vill ha regn på vintern, inte jag åtminstone! Men jag är väl, kanske tack och lov, ett stort barn !
                   Ja, rundan gick i lite blåst o lätt snöfall  - 7 c. Inga problem. Nu är det ju helg så nu skall jag titta på V75-tipset. Och i kväll skall jag se på ishockey och de svenska tjejerna i dubbeljakt, med Kalla o Haag i spetsen. Kanske vi får nån medalj till. Nu har vi ju 3 hittills!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0