Roger, du är bäst!


              Ja, godmiddag! Idag har jag varit på möte vilket gjort att veckans motion inleds i morgon. Nästan 1 dm snö har kommit i natt och fyllt på snötäcket. Alla tiders, är det vinter så är det det!!! Inget regn ,ingen blåst o 3 +! Det kan vi ha på hösten , i november t.ex. Sen läste jag här om dan att kurvan för jordens temperaturförhöjning planat ut för de sista 10 åren. Jag gör vad jag kan,sopsorterar och så vidare. Men jag ger fan i att måla fan på väggen(ursäkta mormor). Hur det egentligen gick kan väl bara människor prata om om nått århundrade. Vi har absolut inget facit, mest domedagspredikningar! Jag vägrar att gå med i dessa!!!
                               Att man alldrig skall "sluta kröka rygg" eller tro på sig själv är Roger Federer ett exempel på. Trots att han blev av med förstaplatsen i rankingen, drabbades av skador, spelade sämre ett tag och fick ett nytt socialt liv med barn(tvillingar) spelade han igår minst så bra som i fornstora dagar i finalen i Australian Open, en av Grandslam-turneringarna. Hans backhand fungera bättre än på mycket länge och han utklassade uppstickaren Murray efter noter. Roger Federer är faktiskt inte mer än 28 år gammal!!!
                               Jag anser o har ansett eftersom tennis är en av världens största o populäraste sporter att Roger Federer är en av de största idrottsmän som världen skådat. Och att han är ödmjuk trevlig och har humor o sjävinsikt gör inte saken sämre. 
                    Lite stolt är jag ju att jag har släktingar i Schweiz genom min mormor Marias syster Elisabeth. Den släkten heter Brunner. Själv har jag alldrig varit i Schweitz men jag har träffat Elisabeth när jag var ung och då ochså hennes son Franz som min mor hade en del kontakt med, kusiner som dom var.
                             För mig är Roger Federer som sagt än av världens främsta idrottsmän genom alla tider  och han har inte lagt av ännu!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0