Sol hela förmiddan!!!




Solen är min favorit som bokmärke och "optimsmkänsla". Jag ritar alltid en sol på brev o kort jag skickar bl.a. till mina många barnbarn! Ja, blir det fler så är det nära 10 st! I dag var det något så utomordentligt vackert ute i denna vintersaga. Solglasögona fick jag ta på mig!  Jag har väldigt svårt för att "gå på" svartmålningar, domedagspredikningar och negativism. Att "springa omkring" och göra saker o ting värre än dom troligtvis är. Ja, o särskilt som man lever uppe i Norden. Det finns länder där dom varken har pension, hemtjänst, ordentlig sjukvård, socialvård mm. I det här bortskämda landet diskuterar vi o älter om om vi har 75 % eller 80 % i nått system eller några % hit eller dit i arbetslöshetskassa. Eller 200 kr hit eller dit i pension
                         I dag kände jag mig som vanligt stark o målmedveten. Nästan som en samuraj!! Med mitt svärd skall jag bekämpa alla svartmålare o domedagsprofeter i Sverige. Vilket borskämt land vi är!!
                Nån kverulant är jag absolut inte! Jag tycker jag har det bra efter mina omständigheter. Och jag kommer att upprepa mina obekväma sanningar!!
                 I helgen skall jag ha en sån där härlig spel o sporthelg. I kväll är det lopp i världscupen i skidor i Canada. Då får vi se hur formen är på Kalla o hennes kompisar o konkurenter så här nån vecka innan OS. Och i e.m. blir det ju naturligtvis att titta på morgondagens V75:a på Halmstad. Tittar bara i en tidning ang. tipset! Annars går det mer runt i huvudet än nödvändigt!

    Så här bär man sig åt i Askersund! När jag kom på parkeringen nära Kvarnbacken så hittade jag dessa sopor liggandes! Bara ditslängda i snön! Antagligen av en riktig "sopa". Skäms på dig eller er!!!!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Tack för Dina kommentarer! Du andas sannerligen optimism och styrka!

Ja, att slänga sopor omkring sig har vi sett prov på även här! Golfbagen jag hittade på gärdet var säkert stöldgods, den fick polisen ta hand om!

2010-02-05 @ 14:49:37
URL: http://kailiyinyang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0