Lite snö då och då idag ochså!


        Jaa, minsann. Vad vår släkting apan tycker om miljöförstörning kontra normal vinter vet jag inte. Troligtvis tar han en dag i sänder och njuter av en banan då och då och motionerar med hjälp av en lian t.ex. Han(hon) har nog kommit på att motion är väldigt nyttigt och behövs för vällevnad. Och han behöver knappast få ett recept på det för att komma igång!?  Ja, skall man tro de jag kallar för "miljöfanatikerna" så dröjer det nog inte så många år förrän aporna hoppar omkring i palmer i vårt land. I Trelleborg har dom ju redan palmer så vi kan väl börja skola in dom redan nu!?
          Idag blev det isarna igen i snöandet och i -1 c. Det är så j-dra skönt att motionera på isen. Jämnt o bra! O v-höften håller bra trots tyngre kängor än träningsskorna! Känningar har jag nästan alltid men dom är alltid på hanterbar nivå och hämmar mig inte! Och nån värk när jag gått till sängs har jag alldrig!
          Idag har jag hört på partiledardebatten bl.a. under min motion. Nu hindrar inte regeringens EU-ordförandeskap den ifrån att gå in i en rejäl debatt!!
                     Den här bilden på apan tycker jag är högst charmerande. En av mina absoluta favoriter, hittad på nätet!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0