Oväntat o ovanligt?


Idag spelade vi boule som vanligt på tisdagar. Fotot är taget alldeles vid boulebanan och den fina naturen nere vid sjön motsägs ju inte av denna vackra bild!
Vi kunde bilda ett damlag och herrlag idag. Herrarna vann överlägset efter en skral inledning! Skönt o " trycka ner damerna i skorna" som ledde med 8-2. men vi vann med 22-8 till slut och visade klassen.

På hemfärden längs strandpromenaden hörd jag ett "trumpetande" och fick syn på denna ensamma och vackra fågel, en sångsvan, Jag har överhuvudtaget alldrig sett någon svan, varken knöl-eller sångsvan, sen jag bosatte mig i Askersund för snart 5 år sen!!
Men plötsligt gick svanen upp på strandpromenaden och knalla iväg till gräsmattan intill o betade gräs bland några husvagnar. Blev även matad av några barn med vederbörlig respekt för den stora fågeln.
Att det är en sångsvan syns på näbben som är alldeles knölfri. Och lika stor som en knölsvan var den här som verkade orädd och sällskaplig!!!
När jag rannsakar mitt minne kan jag bara komma på att jag sett knölsvanar innan. Så det här var spännande och som sagt lite oväntat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0