Tåttes "irrfärder"


         Irrfärder o irrfärder. Tåtte är så på alerten så om det är nån som irrar så är det väl undertecknad
                  Idag gjordes då ett besök på Barnens egen ö(Borgmästarholmen) i det fina vädret. Vi börja med en förmiddagsfika på kaffestället. Jag med en köttbullsmacka o kaffe och Tåtte ville ha en varmkorv med bröd o Coka-Cola. Ingen av oss är särskilt hungriga på morgonen, äter middag lite senare på kvällen. Sen åt vi kakor till efterrätt!!

 På holmen finns det gungor o andra redskap bl.a linbanan som Tåtte åker. En fin sandstrand men tyvärr var Tåttes badbyxor för stora så det blev inget bad. Jag sa att du kan väl bada i kalsongerna, det gör ju den där pojken. Han är mindre sa Tåtte, aldrig i livet jag badar i några kalsonger. All right sa jag.
 
             Det här var en liten ö för sig själv eller utbukt snarare på holmen. Hela Askersundsområdet består av sten, block o klippor o i orten är nivåskilnaderna ganska stora
           Efter en glass på kaffestället tågade vi iväg till fastlandet igen via bron. Sen var vi och köpte badshorts så i morgon blir det bad. Först blir det ett besök på hembyggdsgården med får, getter, höns, kaniner o gäss. Där fikar vi ochså på Borgmästargården. Sen blir det bad och hem när det passar. Inget att klaga på!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0