Vilka damer! O så kluriga!

              Äldre damer kan vara kluriga o vakna! Det visar inte minst nedanstående skådespelerskor som spelar Miss Marple i Agata Christies kluriga och spännande romaner som blivit filmade och nu skall komma i avsnitt på TV 4 med början idag. De här engelska deckarna är det bästa jag kan se som underhållning, och spännande är dom dessutom,som sagt. 
               Jag har sett nån gammal version med Rutherford i rollen och möjligtvis Angela Landsbury. Men följande två "miss Marple" är de som synts i rutan på senaste åren.

            Den här damen,skådespeleskan Geraldine Mcevan började det visas avsnitt med nu på 2000-talet och långt fram som miss Marple. Repriser har ju ochså visats, ganska nyligen. För undertecknad är hon Miss Marple men kanske för att hon var den som inledde på 2000-talet!

          Men nu är det den här damen som gäller som miss Marple, Julia Mckenzie. Jag har sett några avsnitt innan med henne och dom är lika bra i princip. Skillnaden är nog att jag uppfattar Geraldine Mcevan som lite klurigare o lite "djupare" i rollen!
                  
                   Jag diggar engelska deckare på tv av den här typen.Poirot, Frost, Morse, Daglish m.fl. och även då Morden i Midsummer! Det är tur att det numera finns Play på datan nu när det är sporttider. Det är inte säkert att jag hade valt fotbollen om om inte play funnits!?
               Foton från ITV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0