Skarv i väntan på åskan!


                Ja, då kom jag ut på Borgmästarholmen via träbron. Här har vi det populära badstället där jag själv har badat! Tittar man noga på fotot så ser man något som sticker upp på stenen längst bort. Det är en skarv. Dom är inte små precis och några enstaka exemplar dyker upp här har jag sett!

Sen rikta jag kameran lite längre västerut(vänster) och tog denna bild av Husabergs(udde) camping. Det är en fin camping med små o stora stugor o naturligtvis bra bad ( bra duschmöjligheter, liten affär mm). Jag och en av mina kompisar övernattade här i en liten stuga när jag tittade på lägenheter för snart 5 år sen! Rekommenderas!

Sen vänder vi på kuttingen och går 100-150 m tillbaka på ön. O vad ser vi då mot? Jo, hamnen i Askersund ligger höger om holmen. T.v. ligger en farlig massa båtar  "mot" riksväg 50 kan man väl säga. När jag cyklar grusvägen till Stiernsunds Slott så cyklar jag förbi där och inte långt efter cyklar jag igenom campingen som grusvägen går igenom. Fördelen med grusvägen är ju att man slipper cykla på väg 50 för att komma till slottet!
                    Ja, åska ja. Den ligger i luften, det sprakar i radion! I går kväll när jag satt o såg på Ryssland-Canada i vm-hockeyn så börja lyset o blinka o det börja smälla. Då blev jag uppretad men jag fick ju dra ut sladdarna till apparaterna. Det är den bästa försäkring man kan ha! Närke fick mycket åska o Örebro drabbades av att vattenförsörjningen inte funkade.
               Motionen ja. Gick alldeles utmärkt. Nu blir det till att titta på morgondagens v75-tips!

               Sen är det ju Pingst! Då passar det bra med att "skicka" några blommor. Till vilka? Ja, alla som vill ta emot en hälsning från undertecknad!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0