Omväxlande bilder från i dag !


             Vi börjar med uppvaknandet o lite senare. Snöstorm ute , blåste för mycket för att gå nån runda. Just nu kl 12:30 ca så har det blivit 3 plusgrader men mycket snö har det kommit. Skulle hålla på till i natt säger SMHI  och radarbilden tyder på det men det beror ju en del på lågtryckets väg ! Eftersom jag inte ville gå ut vad gjorde jag då ?

                Jag funderade på detta "tortyrredskap" och upplägg för nån timmes träning inomhus. Jag kom fram till att om jag satte på zigenar-och kletzmer/ jiddischmusik på min data( började med zigenarmusik) så får jag nog upp mitt patos och lyckas bestiga redskapet. Nästa "plan"var att emellanåt avbryta cyklandet och tassa och dansa omkring i lägenheten med jämna mellanrum. Kombination gå o cykla med 4 min (ca) mellanrum. Tack vare musikens "eldiga" inverkan så lyckades jag genomföra detta " spectacle" ! Bara för att belöna mig själv avslutade jag det hela med " bandet som inte hade tid att komma på min 70-års fest ", Bioritam !

               Sen läste jag Nerikes Allehanda under frukosten som åts samma tid som när jag brukar komma hem från mina motionsrundor. Där hittade jag denna härliga bild på ett rådjurskid som plurrat mitt i City i närheten av Örebro slott och räddats av Nerikes brandkår, nedkylt. Efter att värmts upp med filtar släpptes kidet i Karlslund där det genast började äta. Alla tiders historia tycker jag !!
          Källa Nerikes Allehanda/ Birgitta Folenius, foto Kicki Nilsson.
          Och om några timmar skall jag gå o fika o i kväll blir det svenska versionen av "vem tror du att du är" på ettan mm på tv då ! Puss  o (eller) kram för dom som vill ta emot. Har precis borstat tänderna, duschat o "deodorantat mig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0