Första frostnatten i höst!


Jaa minsann, åtminstone i Askersund. I dag blev det en eftermiddags runda i det strålande vädret. Kall natt borjar ju för solig dag. I dag tog jag tiden på långrundan som gick i ömsom halvfart o helfart med lite snack emellan. Den tog ca 1 timme o 45 minuter, alla tiders ! Fotot är taget mot östra badet med en holme i bakgrunden. 50 meter på andra hållet börjar jag strandpromenaden mot hamnen efter att kommit ner från hembyggdsgårdens höjder!

Det här är ett motiv som jag tycker om att fotografera som sagt ! Solen som speglar sig i Vätterns vatten! Men det kan den göra i Hjälmaren o Svartån ochså, eller hur Örebroare ?!
Apropå Örebro så härjas staden och dess befolkning av en eller flera våldtäcktsmän. Det har nu kommit ut i riksnyheterna men problemet har funnits länge och överfallen är väl uppe i en 12-15 st. Lite av "Hagamans" syndromet men i Örebro pratas det om minst 2 gärningsmän ! Usch, hoppas det löser sig snabbt!!
För övrigt i helgen så har det varit bra. utegång i går. På V-75 blev det inget på men det kom ett e-mail från Postkodlotteriet att jag vunnit 150 kr. Kanske en början på nått stort ? I kväll skall jag se om U-21 landslaget kan slå Schweiz i fotboll på Malmö stadion i kanal 10 var det väl. Chanserna är minimala att dom går vidare till slutspel då Sverige förlora matchen i Schweiz med 1-4 ! Hugaligen så dåliga dom var då !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0