Solen lyser både inne o ute!

Jaha, med andra ord så är jag alltså nöjd. Svårare behöver det inte vara ! Nöjd är ett ord som jag ser ibland när tidningarna t.ex. intervjuar folk om något som berör dom. Men inte har det en chans mot ordet gnäll. Eller tillståndet avund.  Själv har jag suttit o gjort upp en budget för åren 2011 till 2013. Där är inga tipsvinster inräknade så det är hur jag själv får till det som räknas!! Och utgifterna till somrarna känner jag ju till. Det blir en del trots "boende gratis" hos släkt o vänner. Stockholmsresan vet jag vad den går på med hotellboende o allt. O tågbiljetter. Nästa år blir det en extraresa eller samordning mot Karlskrona +förhoppningsvis vistelse hos mig av nästa sjuåring, Melissa. Höst o vinter till slutet av maj reser jag ingenstans. Då sparar jag pengar!
                       I nuet kan man göra mycket ! Göra upp en budget t.ex. Det tycker jag är kul! O för att ta en dag i sänder behöver man kryddor med framtidstro. Det är det som gör " dagen i sänder" intressant o meningsfull även för "guben" ! 
                  Helgen har gått mig i händerna utom V-75 tipset som vanligt. Roger Federer, en av mina absoluta favoriter både sportsligt o uppträdandemässigt vann S-holm Open i tennis. Arsenal slog Man City med 3-0 o Kommisarie Morse, Frost o Barnaby löste all sina mordfall. Vilken serie jag tycker är bäst av dessa, joo kommisarie Frost !! 

         Långrunda blev det i em. Som planerat. Här brukar rådjuren gå över vägen ibland. Verkar ha samma stråk. När det var snö i fredags var det väl, så stod här 2 rådjur 30 m bort på vägen o titta på mig i 10 sek. Jag  stod blixt stilla. En dam som jag träffat på mina promenader matar dom med äpplen på vintern, eller lägger ut rättare sagt. Men rådjuren brukar stå en bit bort o iaktaga henne! 

                   Jaa, sen kom jag ner till stranpromenaden efter ca en halvtimme. O då blev det här fotot för "femtielfte" gången. Men allt som har med sol o göra är mitt elexir o bokmärke. O som sagt var ibland finns den bakom molnen. Bara en sån sak !!!
               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0