Vilken j-la gottegris!


                    Imorse vakna jag kl 9. Bara en sån sak för en som fick masa sig upp på mornarna innan kl 6 på mornarna i få se, 40 år. Men för att göra det hela rättvist så drar jag av så där 15 år p.g.a. 2-skift. Men jag har alltid lagt mig sent så därför är jag mer utvilad nu än när jag jobba!
            "Gottegris o levnadsnjutare" behöver man ju inte vara för att man sitter "på krogen o dricker vin o äter gott var och varannan vecka". Inte som jag ser det varje fall. Att vara gottegris och levnadsnjutare har mycket med fantasi och inre och yttre resor o göra! Idag t.ex, då var jag levnadsnjutare då jag gick min runda o spånade o spanade ! Jag kände nån slags äventyrlighet o spänning o framtidstro. Det är nått som kommer innifrån. Likadant kan jag känna när jag spelar min världsmusik av olika slag. O i morgon då kommer en av veckans "inrotade" höjdpunkter. V-75, fotboll o deckare med sådan tillbehör som tips, goa mackor kanske nån minipiza, lite gottis o spänning. Jaa, och en hutt av svågerns goa hembryggda vin . Men som sagt nånstans hägrar Örebro och en resa till nått mål som jag känner för och är intresserad av. o inte 1 vecka utan månader. Men som sagt, spänning är spänning om den än bara finns i nuet. Det är känslan av någon slags positiv tro på framtiden i det jordnära mellan fantasi o verklighet !?
                      Jag kör ju hårt med mina övningar för höften. Knäböjningar med vikter mm. Naturligtvis även andra övningar ! Uppmjukning o rullningar(för ryggraden) mm. Jag tar i bra och höften håller både för övningar o rundor. Den har bättrat sig de 2 sista åren och nu känner jag mig betydligt starkare i vänsterbenet !
               På fotot är jag på väg till en jourbutik efter genomgången av kyrkogården. Till vänster i området bor jag. Det huset syns inte på bilden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0