Varmast i år !


              Och ändå så är det lite is kvar på skogsrundorna.Särskilt på rundan vid idrottsplatsen som här. Nu gick det ju att gå bredvid  och jag vill lova att det var glatt på isen. Den andre rundan är ju i stadsparken med hembyggdsgården ! Jaa, jag skulle tippa att det var 12-15 grader.

            Det här är min favoritbänk i närheten av badet i början av strandpromenaden om man kommer från hembyggdsgården. Här sitter jag och solar en del eftermiddagar på våren o sommaren. O tittar ut över Norra Vättern !

         Och här är jag nästan framme vid hamnen. Här spelar några i SPF:gänget boule när vädret så passar. På tisdagarna.  Der dröjer nog inte så många dar innan vi kan spela. Det beror på vädret naturligtvis.
             Sen gick jag hem via hamnen. Och som vanligt hann jag prata med folk jag mötte bl.a. en dam med 3 små hundar. O några änder var i närheten utan att vara ett dugg rädda. Ja, dom övervintrande är praktiskt taget tama!
                Rundan gick bra o spänsten består. Uppvärmning är viktigt innan. Och blir mer o mer viktig har jag förstått ! Idag har jag ochså pratat med min kompis Rolf o hans fru Ann-Marie i Örebro . Som vanligt så blir det fotboll och besök i sommar hos dom. Har blivit tradition ! Och första gången Rolf och jag såg varandra måste ha varit  för ca... Rolf bodde i närheten av min farmor i mil söder Örebro. Jag kom till Örebro när jag var 3 år. Vi säger att vi träffades när jag var 5 år -43. Alltså så där cirka för 68 år sen ! Och nu "leker" vi igen ! Liksom med den andre kompisen Sven-Arne o Margareta som bor i närheten av Rolf. Sven-Arne bodde ochså i närheten av farmor.  Och en av mina söner Bengt har träffat dom i höstas var det väl ! Och jag syftar till att flytta till Örebro senast 2013 ! Och i sommar kommer Melissa , 8 år o hälsar på liksom barn-barnet Tåtte förra året ! Det gläder jag mig mycket åt. Det första barn-barnet Pelle var jag med i Stockholm år  1993. Då var han 5 år gammal Så ni förstår att det är ålderskilnad på mina barn-barn . Och i sommar blir dom 9-10 st till antalet. O nästa barn-barn åker jag ut med, eller kommer o vistas hos mig när jag blir..... upp mot 78 år ! Det är väl ingen ålder !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0