Så var det då o så är det nu !


                 Så här såg det ut idag på hembyggdsgården. Sol var det och ett par plusgrader ! Inge väder o klaga på ! Rundan gick bra o stannade till o prata med folk nån gång. Var o handla en grillad kyckling inför helgen innan  rundan fortsattes mot hemmet. Och mina observationer idag är följande. Örebro +4, Ljubljana - 2, Tbilisi 0, Samarkand + 3 och Jerusalem + 4.

              Så här såg det ut den 3 december förra året på hembyggdsgården. Inge väder o klaga på ! Den här slogan kör jag med i bland  "Allt är inte bara svart eller vitt eller rött eller blått" ! Varken t.ex. gällande klimatfrågan eller politiken ! Skall man hårddra det så är det journalisterna o Lobbyisterna som mest bortser från detta " och styr " !?
                  Jaa, jag tycker tiden går väldigt fort. Men jag är tillfreds med att följa min känsla över att vara nöjd, glad, positiv o nyfiken. Detta timades tydligen under barndomen o sitter nog  "inprogrammerat" och då " överlever" man väl det mesta !?
                       Jaa, det blir idag tittande på V-75 inför helgen, tipset alltså ! I kväll spelar Bofors hemma mot Malmö i hockeyallsvenskan. Där håller jag på Malmö, en del beroende på att Bofors närmat sig ledarlaget Örebro och att jag vill ha upp Malmö i kvalet där jag tror att Örebro är givna med alla poäng som dom skrapat ihop. Jag såg ochså att Örebro i morgon, var det väl, möter Leksand borta. Svår match naturligtvis !Jaa, det är mycket annat på TV ochså ! Tur man kan se på Play på datan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0