Bra gjort Jystina !

       Nu är det ju skidor som gäller hela veckan ! Idag hyllar jag den polska skidlöperskan Kowalczyk som så nära höll på att slå Björgen. Frågan är om Björgen klarat det om hon inte haft sällskap med italienskan Llonga en bra bit. Inget förbjudet naturligtvis.
                         Nu är jag lite fundersam efter 3 milen och 15 km dubbeljakt och dagens 10 km för damerna. Vad jaf funderar på är om de svenske börjar på att komma i dålig form eller om vallningen på de klassiska skidorna inte är tillfredsställande. Jag tror det sistnämda. och har man dåligt glid utför då är det ju kört. Samma sak upprepas nu som det var på Tour De Skie i en del lopp med klassiska skidor. Nått är det som inte stämmer för valla teamet som försvaras av åkarna med "jag valde fel skidor". Nån erfarenhet måste ju vallateamet ha från tidigare då svenskarna inte kunnat göra sig självt rättvisa p.g.a. dåligt glid !
                         Själv hade jag dåligt glid i dag p.g.a. drobbarna men det var nog tur. Det är fortfarnde minusgrader på mornarna men kommer bara solen fram så lär det bli plusgrader på eftermiddagarna. 
                Håll nu tummarna för "rätt vallat"  i morgon på herrarnas 15 km klassiskt ! Foto Wikimedia Commons

Kommentarer
Postat av: John-Erik

Ja du, den vallningen blev ju inte så lyckad, men vad kan det bero på att svenskarna är så dåliga på att valla skidor?

2011-03-01 @ 19:29:30
URL: http://blogg.aftonbladet.se 227

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0