Det är väl skönt att få vara...


... lite "fjantig o levnadsglad" !? Att beskriva något som är spontant i efterhand är ju inte helt lätt egentligen skulle man behöva ha "elektroder på huvet som hanterade knapparna till datorn" när man utförde det hela . Jag måste erkänna det ! Igår dansa jag framför tv-n när Marcus Hellner tog guld i skid-VM.
          Idag efter motionsrundan dansade jag till musiken med denna romskt anknytna orkester mellan lyften av mina hantlar och övningar för höften. Spontaniteten o livsglädjen sprakade ! Det är så skönt att känna något inombords som är en själv, ens egen själ så att säga. Det är skönt att känna en sån glädje, vad skall jag likna den med ? Jo, av många exempel kan jag ta bl.a. när jag "fångade en groda i farmors damm med mina kompisars hjälp" , symbolik o verklighet. Jag har dansat när jag fått reda på att jag blivit far mm, mm,mm,mm, mm,...
           Nått som  känns bra är att ha fått reda på från en kompis att man är en livsnjutare. Det har inte med att "sitta på krogen o bli full" att göra, det har med att hantera vardagen att göra!
              O det skall ni ha klart för er ! När jag ser min mormors mörka anlete till höger på fotot så dansar jag både med "nuet o rötterna". Det är många personligheter på det "dansgolvet" !
                 Trevlig helg och jag hoppas att jag får dansa framför tv:n i helgen ochså ! Det är kanske en klyscha men ju äldre man blir desto mer "kommer man tillbaks till sig själv" om man får glädjen att behålla vitaliteten !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0