Ingen skillnad alls !


              Det här är ett foto från 2010 vid ungefär samma datum som nu !

           Här har jag ett kort från samma tid 2009 som nu. 2006 i januari la sig isen tidigt utanför Askersund, det kommer jag ihåg !
Hur skall man tolka detta ? Ja, räkna inte ut kung Bore. Han har säkert inte sagt sista ordet ännu trots alla "domedagspredikningar" med medföljande "palmer" ! Och de amerkanska experterna fick rätt om supervintern som skulle komma nu i  februari i år främst med kyla!
        Och enligt SMHI så är denna veckan statistiskt den kallaste på vintern åtminstone i södra Sverige. Men solen står ju högre o högre upp på himlen och värmer mer o mer. Tyvärr har dock de lobbyister som pratar om växthuseffekten o tror att "palmer" snart skall bre ut sig i Sverige haft högst tonläge och framgång i debatten. Men om man nu vill ha framtidstro så väljer jag hellre den för varken "domedagspredikarna" eller jag kommer att få nått slutgiltigt facit  på hur det kommer att bli här i Sverige t.ex. Och jag har läst att några experter ? i frågan säger att det kan mycket väl bli ännu kallare vintrar!
                  Vilken match i går mellan Arsenal o Barcelona. Den var så spännande så jag hade svårt att somna igår för en gångs skull. Men det var det värt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0