Nu börjar det snart !


                    Vadå ? Jo, skid-vm i Holmenkollen ! En försmak fick vi ju i helgen då Daniel Richardsson i sista världscupen innan vm vann 15 km klassiskt o drog med sig Nordhug till tredjeplatsen, då Charlotte blev trea i sprintcup-finalen och Emil Jönsson slog Nordhug i spurten på herrarnas dito ! Det bästa med tävlingarna är för min del att jag själv "hinner tävla" på förmiddagen innan de börjar. På torsdag smäller det. Och vallaproblem vill vi slippa !
                   Körde hårt idag, det räcker med att jag bara tänker på sport o andra roligheter så "släpper jag loss". Sån är jag ! Jag vill dock säga att de allvarliga och tråkiga sakerna i världen o annat kommenterar jag på min Expressenblogg ! Bilden är tagen från hembyggdsgården mot Vättern !

                I morgon då jag inte styrketränar tänker jag gå ut en lång runda på den nu upplogade isen. Den här bänken står nedanför strandpromenaden där man går ut på sjön. Det ser vilsamt ut men då får man nog sätta sig innan man kör hårt o blir svett !?
   Jag gick ut senare än vanligt idag och gladde jag mig åt all skolungdom som åkte skidor eller skridskor och var ute i det fina vädret nu när det är sportlov.  ! Men  nu sitter jag och ljuger ! Det enda jag såg var äldre kvinnor och män som var ute o gick eller körde skidor ! Kommentarer överflödiga !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0