Olika väglag var ordet sa Bill, ja det var det sa Bull !


            Supervåren har väl varat en vecka nu av två som utlovats . Här i Askersund är det tö på dagarna men på nätterna fryser underlaget till trots plussgrader på morgonen. Utan broddar går inte att gå på min runda iallafall. Kanonhalt på den här vägstreckan.

       Sen blev det till att gå vid sidan av skidspåret i stadsparken innan hembyggdsgården. O det är inga problem för skaren var stenhård. Och här i parken har det blivit fläckar där bl.a. blåbärsriset kommit fram. O det är ju bra för rådjurens skull !

          Sen är det ju en del avsnitt på min runda där man kan gå på grus o asfalt. Rundan gick bra men farten är ju inte som med walkmen skorna. Men den tiden kommer ochså !
             Ja, helgen har ju tillbringats i fåtöljen som mest. Det är härligt det ochså. Och Örebro hockey slog Mora borta efter 3 förlustmatcher. Bra gjort mot formlaget Mora ! O Helner börjar ochså bli en fena på klassiskt o Kalla blir bättre på den stilen hon ochså tycker jag. Och nu är det bara 2 veckor kvar till skidvm i Oslo, Holmenkollen ! Det blir grejor ! I kväll blir det Vetenskapens Värld på tvåan, andra delen ! Nu skall jag gå in och hitta ett program för skidvm, tv-tider o sånt. Sen skall jag se På Spåret på Svt-play. Och rubriken på inlägget är ett omvandlat citat från Pelle Svanslös som min far ofta körde med !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0