Rund o go o väldigt tydlig !


                Månen ja ! Fotot är taget på gatan utanför där jag bor på väg hem från SPF-möte. Tyvärr är inzoomningen inget vidare på min lilla kamera men jag gjorde vad jag kunde. För det är sällan jag sett månen så tydligt !! Det lilla blosset snett ner månen 1 cm är en lampa tänd i ett fönster på ett hyreshus !
             SPF ja ! Idag var en kvinna från det av privata intressen övertagna apoteket i stan och prata. Samma personal är kvar och hon vederla en del oriktiga påståenden ang. rykten så fort det blir fråga om ordet privat enl. min mening. Doktorn skriver ut rcept på nätet nu för tiden ju och då kan man hämta ut medicin på alla apotek i Sverige oavsett tillhörighet !!
                  Idag träffa jag en Holländare som var med i SPF och som bor i Sverige o pratar perfekt svenska. Vi kom ju att prata om mina rötter och namnet Geuken. eu uttalas som ö i Holland, så namnet uttalas nåt liknande som CHöjken, Göjken. Han trodde ochså att Geukens kom från provinsen Friesland i norra Nederländerna. Nederländernas södra provins heter, hette Holland så Nederländerna är det rätta namnet. Men det visste jag sen förr. Han sa ochså att Geuken inte var något vanligt namn direkt i landet eller staten Nederländerna !
                 Varje litet korn ang. rötterna är för mig en tillgång i nuet ! Och tycker folk att jag inte lever i nuet så får dom ju tänka efter vad jag är intresserad av förutom det! Jag tycker mycket är spännande här i livet, däribland rötterna !
                Handlat en del på Ica gjorde jag ochså idag nere i stan. I morgon handlar jag resten på Netto ibland något på Konsum i närheten ! Jag skall ochså städa i sängkammaren och då även öpnna datan o befria den från damm som sätter sig på fläktarna bl.a. när jag motionerat o ätit sen frukost !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0